OVER ONS

New Era Entertainmentgroup begeleid artiesten en creatievelingen in de entertainmentwereld. New Era Entertainment staat bekend om innovatieve samenwerkingen en het persoonlijk begeleiden van talent, waar samen wordt gekeken hoe ieder individu zijn of haar carrière het best kan vormgeven.  Wegens de jarenlange ervaring in de event en horecasector hebben wij een groot netwerk opgebouwd.  Meer weten? Neem gerust contact op !

MEET OUR TEAM

DAAN SCHOONDERWOERD
OPRICHTER & CEO

Al op zijn 16e organiseerde Daan (25) zijn eerste evenement in de kantine van zijn voetbalclub. Het was al snel duidelijk dat mensen samenbrengen, ze een onvergetelijke avond bezorgen en het toewerken naar een eindproduct iets was waar zijn hart sneller van ging kloppen. Toen op zijn achttiende voor Daan officieel het nachtleven begon, startte het organiseren van feesten bij Club Stalker in Haarlem. Hierna volgden projecten in het Patronaat en in Club June. Eerst in loondienst en sinds een jaar volledig voor zichzelf.

“Inmiddels heb ik met New Era meerdere succesvolle evenementen onder mij en ben ik elke week bezig met doen wat ik het leukste vind, namelijk het organiseren van de vetste evenementen. Niks is onmogelijk en samen zorgen we dat jouw evenement een onvergetelijke dag of nacht wordt.” 

HANNAH SINTENIE
CREATIVE

Hannah (24) studeerde Mediastyling & Interieur aan de Akademie Vogue en is zich daarna volledig gaan richten op (digitale) vormgeving en het creëren van verschillende soorten content. Zo was zij verantwoordelijk voor de social media marketing van een groot bedrijf en kluste ze daarnaast op freelance-basis bij. Sinds afgelopen juni besloot Hannah zich volledig te gaan richten op haar eigen klussen en doet nu elke dag waar ze goed in is: het maken van de mooiste logo’s, flyers, social media content, menukaartjes, posters, of websites. Niks is te gek en alles kan. Met Hannah heeft New Era iemand die ervoor zorgt dat jouw event of branding net dat beetje extra uitstraling heeft wat zich onderscheid van anderen.

INTERESSSE?

Samen brainstormen over een mogelijke samenwerking? Of benieuwd naar alle mogelijkheden? Een kopje koffie kan altijd!

EVENTS

New Era events & agency creëert, promoot en produceert meerdere evenementen in de uitgaanswereld en is daarnaast ook actief als organisator van privé of bedrijfsevenementen.

CONTACT

info@new-eraevents.nl