ARTIESTEN

Wij begeleiden jonge talenten uit de muziekindustrie en helpen hen bouwen aan een carrière in de entertainmentsector. Dit doen we door middel van zakelijke begeleiding, het regelen van boekingen en het uit handen nemen van hun (digitale) marketing en branding. Ook bedrijven of merken kunnen bij ons aankloppen voor extra hulp bij het in de markt zetten van hun product of merk. Denk hierbij aan het ontwerpen en maken van content voor sociale media, het creëren van een video of foto campagne of zoeken naar geschikte partners voor optimale samenwerkingen. Benieuwd naar de mogelijkheden of andere vragen? Neem gerust contact met ons op!

ONZE DJ’S

MATTA

Matta is met zijn twintig jaar de jongste DJ die bij New Era is aangesloten en dat is niet zonder reden. Ondanks zijn leeftijd is Matta met zijn professionele uitstraling en zijn kwaliteiten achter de draaitafel een toevoeging voor elk feestje. Hij is pas een jaar bezig maar heeft nu al een mooi rijtje aan boekingen achter zijn naam staan. In verschillende steden en staat hij deze zomer twee weken lang op Kos en meerdere festivals.

Genre: Hitjes/urban/classics

NIELS STUNNENBERG

Iemand die niet meer weg te denken is uit het Amsterdamse nachtleven is de 23jarige Niels Stunnenberg. Als jonge student maakte hij kennis met de draaitafel, en na aanraking van deze magische knoppen werd hij verliefd op de muziek. Door zijn contacten in Amsterdam mocht hij al snel draaien in de tweede zalen bij locaties als de Oliva of de Soos, maar nadat mensen massaal vanuit de hoofdzaal zijn kant op liepen werd duidelijk wat een talent hij bezat. Niels heeft een unieke sound waarbij hij (herkenbare) house mixt met invloeden uit het disco tijdperk. Al snel ging dit rond in onze hoofdstad en dat zorgde ervoor dat Niels inmiddels wekelijks in de grootste clubs achter de knoppen staat. Naast het nachtleven wordt hij momenteel ook geboekt voor festivals als Amsterdams Verbond en Haarlem Jazz en draaide hij tijdens Heineken Afterwork de hele Westerunie plat. Iemand met een rooskleurige toekomst en een aanwinst voor elk event.

Genre: (disco) house & hitje

REYENGA

Kieffer Reyenga maakt als startend DJ zoveel mogelijk uren achter de draaitafel. Zijn focus ligt momenteel helemaal op de muziek en dat is te zien aan zijn enthousiasme en ontwikkeling. Reyenga draait het liefst disco en house setjes maar is ook niet vies van wat hitjes op zijn tijd. Iemand die een zaal goed aanvoelt en die zich door zijn sociale vaardigheden overal makkelijk aanpast. Kieffer is met zijn unieke verschijning en humor ook iemand met een groot bereik op Tiktok, waar zijn video’s standaard meer dan 5.000 views pakken met uitschieters naar over de 60.000. Iemand waar de komende jaren zeker op gelet moet worden..

Genre: (disco) house & hitjes

GET TO KNOW US

New Era Entertainmentgroup creëert, promoot en produceert meerdere evenementen in de uitgaanswereld en is daarnaast ook actief als organisator van privé of bedrijfsevenementen. Wegens de jarenlange ervaring in de event en horecasector weten wij precies waar we op moeten letten en luisteren naar de wensen van onze klant, waardoor we voor ieder evenement de juiste match weten te vinden. Meer weten?

LET’S CONNECT!

    ONZE EVENTS

    In de loop der jaren hebben we verschillende evenementen mogen organiseren. Zowel privé als commerciële feesten en partijen. Natuurlijk snappen we dat een foto altijd een betere indruk geeft dan een stukje tekst, dus neem vooral een kijkje op onderstaande pagina voor een glimp van onze producties. 

    EVENTS

    New Era events & agency creëert, promoot en produceert meerdere evenementen in de uitgaanswereld en is daarnaast ook actief als organisator van privé of bedrijfsevenementen.

    CONTACT

    info@new-eraevents.nl