EVENTS

BEDRIJFS- EN PRIVÉ EVENTS

Door de vele contacten in de evenementenbranche en de dunne lijntjes met leveranciers, horecatenten en productionele bedrijven is New Era Entertainmentgroup de perfecte tussenschakel als het gaat om de organisatie van jouw bedrijfs of privé-evenement. Heb je zelf geen tijd of kennis om een personeelsfeest, een netwerkborrel of een grote verjaardag te organiseren en wil je dit uitbesteden aan een professioneel team van ervaringsdeskundigen, dan bieden wij graag onze hulp aan!

Alles kan en niks is te gek. Wij denken graag mee en nemen taken uit handen. Dit kan zowel kleinschalig, als een groot project. En van huiselijk tot een compleet aangekleed feest. Zo organiseerden wij het vijfjarig jubileum van Fishbar Monk in Haarlem, waar we het restaurant wisten om te toveren tot een heuse nachtclub.

De uitnodigingen, aankleding, apparatuur, muzikale uitbesteding, live entertainment en de begroting; alles werd geregeld. En het resultaat mocht er zijn. Fishbar monk vierde zijn jubileum in stijl, en daar zal nog lang over worden gesproken.

Wil jij ook hulp bij de organisatie van jouw evenement? Neem dan gerust contact met ons op!

COMMERCIËLE EVENTS

New Era Entertainmentgroup is al jaren actief in de (Haarlemse) evenementenwereld en heeft meerdere succesvolle concepten uit het nachtleven in beheer. Voorbeelden hiervan zijn feesten als Sweet Chili, Break Free, Level ’22 , The Final en Cold Turkey bedoeld voor publiek variërend van jong en oud. Daarnaast ondersteunt New Era ook concepten buiten Haarlem door partnerships aan te gaan. Een voorbeeld hiervan is de samenwerking tussen het Amsterdamse Huisfiesta en Break Free. Het plan is om komend jaar ons portfolio uit te breiden en men ook buiten Haarlem kennis te laten maken met New Era’s gaafste nieuwe of bestaande concepten.

OVER ONS

New Era Entertainmentgroup creëert, promoot en produceert meerdere evenementen in de uitgaanswereld en is daarnaast ook actief als organisator van privé of bedrijfsevenementen. Wegens de jarenlange ervaring in de event en horecasector weten wij precies waar we op moeten letten en luisteren naar de wensen van onze klant, waardoor we voor ieder evenement de juiste match weten te vinden. Meer weten?

NEW ERA’S COLLABORATIONS

EVENTS

New Era events & agency creëert, promoot en produceert meerdere evenementen in de uitgaanswereld en is daarnaast ook actief als organisator van privé of bedrijfsevenementen.

CONTACT

info@new-eraevents.nl